Langkah Menjaga Anak Kucing Stray

Apabila anda memgambil anak kucing di jalanan atau “stray” anda mempunyai 2 pilihan; samaada bawak terus balik rumah atau bawa ke klinik untuk mendapatkan rawatan pertama.

Ok, sebagai permulaan saya akan menerangkan sekiranya anda membawa “anak kucing strayke klinik haiwan.

jangan lupa share, sebab sharing is caring :)

You May Also Like

About the Author: DrLynnYamin

2 Comments

  1. assalamkm . dr.lynn … saya nak tanya susu yg sesuai untk baby cat yg belom cecah 2 bulan tu susu apa yaa ? sekarang saya bagi susu jenama Gim Cat – LATTE .. tapi dia tanak & dia melalakkkk je huhuu saya risau laa .

    1. Hi Wawa

      wsalam
      saya pasti by the time saya reply ni anak kucing awak pun dah besar
      Anyway untuk di masa akan dtg atau untuk mereka yg membaca entry ni
      actually any cat milk should be good for kitten
      adakalanya anak kucing menangis tak semestinya nak susu, mungkin tidak selesa atau nak berak / kencing 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *