Tag: deflea

9 Perkara Asas Tentang Kucing

Selepas kejadian yang lalu, sudah agak lama saya tidak menghasilkan video di youtube. Namun kini saya bercadang untuk aktif semula.Syukurlah nama channel saya masih boleh digunakanJangan lupa subscribe dan like ok 🙂 Kalau banyak yang menonton barulah semangat sikit nak buat video hehe, di tambah pula kini sayadah mempunyai lagu sendiri….

Read More »

FLEA

No Picture

Situasi 1 Pemilik : Kucing saya dalam rumah sahaja tak keluar rumah DrLynn: Ada tak contact dengan kucing luar? Pemilik : Ada la sekor kucing tu suka masuk rumah, kadang dia main kat luar pintu rumah ==================== Situasi 2 Pemilik : Kucing saya duk dalam sangkar je…tak campur dengan kucing…

Read More »

Video Klip Tips & Cara Penggunaan Ubat Kutu Kucing

No Picture

Tahukah anda ubat kutu kucing boleh di beli di kaunter, dan anda boleh mengaplikasikan atau menggunakannya sendiri di rumah. Mungkin ada di antara anda yang kurang jelas, atau tidak tahu cara menggunakan ubat kutu jenis “spot on”. Ia amat mudah semudah 1,2 dan 3 Apa yang perlu anda buat adalah,…

Read More »