As salam & Salam sejahtera , topik kita pada hari ini ialah 
July 3 2018

Kutu boleh membunuh?

Hi guys …

maaf sangat sebab belum berkesempatan nak update blog ni
sebab masih dalam proses nak menyelenggarakan website yang berkaitan
maaflah dah biasa semua nak buat sendiri (sbb its fun) so take time la

tapi untuk tidak menghampakan uol yng visit kat blog ni
ni saya up kan video berkaitan kutu

video ni saya buat 3 tahun yang lalu dan diupload di my youtube channel
dalam banyak video ni yang paling sikit viewer hehe 🙂 enjoy watching

for more video do visit and subscribe my youtube channel k 🙂

jangan lupa share, sebab sharing is caring :)
Sekian untuk perkongsian harini InnshaAllah di kelapangan yang lain saya berkongsi lagi ye. Salam ikhlas dari saya Dr Lynn Yamin.

Tags: , , , , ,
Copyright DrLynnYamin© 2014. All rights reserved.

Posted 03/07/2018 by DrLynnYamin in category "Bulu Kucing", "Ektoparasit", "Ektoparasit pada kucing", "Flea", "Kesihatan
Penafian : Panduan dan tips dalam blog ini adalah berdasarkan pengetahuan dan pengalaman saya dalam bidang ini. Info dan maklumat adalah sekadar panduan BUKAN jawapan dan penyelesaian kepada semua persoalan. Sekiranya kucing anda mengalami masalah kesihatan sila bawa berjumpa Vet yg bertauliah secepat mungkin.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *